fredag 15 februari 2013

Icy ordineras vila

Ja denna dagen har också gått i stressens anda. Varit mycket med hundar runt omkring i Sverige och så nu på kvällen så blev en utav hundarna såpass akut att vi måste flytta på den redan i kväll. Ja vissa dagar är mer kaotiska än andra.

Icy har inte varit helt 100 idag, hon har varit lite torr i halsen och allmänt missnöjd med livet, nu på eftermiddagen fick vi reda på varför, hon har spytt sammanlagt 4 gånger och verkar fortfarande vara ganska orolig i magen. Har suttit och funderat på ifall hon kanske fått i sig någonting som hon inte borde, men jag kan verkligen inte komma på någonting. Det enda som jag kan komma och tänka på är att hon käkade en massa snö när hon busade under promenaden förut.
Annars har hon ätit och druckit normalt under hela dagen, men hon får fasta nu under kvällen och så får vi se om det blir bättre till morgondagen, så får hon få sin mat då.
Jag hoppas inte hon spyr mer i natt i alla fall för jag måste få i henne hennes medicin ordentligt, den är inte så bra att hon spyr upp.(Hon äter medicin för underskott av tyroxin, problem med sköldkörteln)




Mammas lilla tjej är nu ordinerad vila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar