tisdag 4 december 2012

Kall promenad

Idag tog vi en träningspromenad tillsammans med Cecilia och Terry, vi beslutade att ta med Icy idag också för att se hur det fungerade. Icy gjorde att par "utfall" till en början, men när vi väl började gå ordentligt så skötte hon sig bra även mot mötande hundar.
Ända som var ett sk problem var att Icy drog en hel del, Bam Bam skötte sig relativt bra under promenaden med Terry, men när dem lämnade oss för att gå hem så började han dra som en tok mot hundgården. Vi hade först tanken på att gå in och låta hundarna springa av sig lite, men eftersom att ingen utav hundarna skötte sig ordentligt på vägen dit så ställde vi oss utanför och lugnade ner dem och bara gick där ifrån.

Är ändå väldigt stolt över hur Icy sköter sig, hon har blivit mycket bättre på att gå med andra hundar nu för tiden. Det är när man står stilla och "stirrar" på varandra som hon blir lite frustrerad och det är väl det vi måste träna på. Men det är ingenting jag tänker försöka med nu när det är såpass kallt då jag inte vill att hon sitter ner längre stunder. Värst av allt är dock att försöka träna detta med likadana hundar som henne själv.
Vi får se vad som händer framöver, nu så verkar i alla fall träningen gå framåt med båda hundarna och det gör mig väldigt glad och positiv.

1 kommentar:

  1. Sv: Ja jag kollade där också men tyckte Eskilstuna hade bättre priser :D Vad köpte du för nåt? :D

    SvaraRadera