söndag 2 december 2012

Hundmöte

Efter jobbet idag så blev tog jag och Bam Bam en dejt med Cecilia och Terry :) Vi skulle träna lite hundmöten, samt att ta promenad utan för mycket tjo och tjim. Det gick faktist hyfsat bra om man ska vara helt ärlig, båda hundarna drog ju en hel del, men det var nog mest nyfikenhet va det gällde snön. Annars tycker jag att båda hundarna skötte sig bra. Efter promenaden avslutade vi inne i hundgården med lite bus :) Terry och Bam Bam leker väldigt bra med varandra, dem är väldigt lika i sättet och morrar och hoppar lika mycket :) Lika kul varje gång Bam Bam försöker springa ifrån Terry och han strax efter han börjat springa, märker att det knappt är någon idé då Terry är betydligt snabbare :) *skratt*
Har bokat in att träffas någon gång i bland så att vi får tränat en hel del, samt försöka "Lägga till" lite nya hundar, så det blir nya ansikten och dofter ibland då Terry och Bam Bam inte kommer se varandra som så himla roliga efter flertal promenader själva.

Efter dejten så åkte hela familjen hem till Svärmor och Jonas på lite julmiddag :) Blev totalt proppmätt. Snälla svärmor gjorde även i ordning en matlåda till mig som jag kan ta med till jobbet i morgon eftermiddag.
Blev även lite glögg efter maten, åh ... ja ibland är väl julen mysig då;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar