tisdag 26 mars 2013

Busdag för Bam Bam

Ja idag valde vi att inte göra så där jätte mycket träning med hundarna just för att det blivit ganska mycket de senaste dagarna och dom så som oss behöver vila :)
Dock så passade vi på i det fina vädret och åkte ner till hundgården så att Bam Bam skulle få leka med lite kompisar, Icy plockade vi med oss och vi lära sig att "titta på" när andra hundar leker, idag va hon inte riktigt sugen på det utan skällde och höll på mesta delen utav tiden.
Men Bam Bam hade kul, första gången idag också han visade respekt för en annan hanhund i hans storlek, det va lite fascinerande faktist. Han brukar alltid buffla på som en tok tills den andra hunden tröttnar på honom och blir sur, men denna gången visade han sig underlägsen direkt. Dock blev det lite för mycket då Zorro började jucka och hålla på så Jennifer kopplade Zorro i stället så fick Bam Bam fortsätta leka med de andra hundarna :)









Blir inte så mycket träning under kvällen heller, vi skall snart sätta oss ner och käka en fantastiskt god middag och sedan blir det en lång kvällspromenad som självklart innehåller skvallerträning för Icys del :)

Var uppe på Coop forum förut och skulle köpt sockerströarna till min plattform, men ICKE, dom fanns inte inne, vi skulle återkomma efter påsk. Ja då får jag väl göra det då!

Tack alla som var med i rastgården idag, vi hade jätte trevligt :)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar